Skip to content

FIK Fors – 100% arabica

Op voorraad

  • Smaakprofiel: pure chocolade, caramel, stevig.
  • Oorsprong: Brazilië, Colombia, Guatemala en Costa rica
  • Uitermate geschikt voor: espresso, cappuccino, filter (omniroast)
Clear
-
+

Proef het verschil: bestel nu onze vers gebrande koffiebonen en geniet binnenkort van de rijke, volle smaak van een ambachtelijk gebrande kop koffie!

Smaken pallet: pure chocolade, caramel, stevig.

Onze Fors is een 100% arabica melange met een volle smaak van pure chocolade, karamel en mokka. Voor de melange zijn enkel de beste koffiebonen gebruikt deze bonen komen uit. Brazilië, Colombia, Guatemala en Costa rica.

 

Koffiebranderij FIK, alles voor de beste koffie ervaring. 

Er komen steeds meer manieren op de wereld om uw kopje koffie te zetten. De één experimenteert hier graag mee de ander zweert bij zijn/haar eigen manier. Graag helpen wij onze klant verder in de wereld van koffie, wij staan er voor om jou alle tips en tricks mee te geven om het perfecte kopje ook thuis te kunnen zetten. Wij geven onze klanten aandacht en doen ons uiterste best om jou een perfect gepersonaliseerd product mee te geven.

Wij als Fik zijn gespecialiseerd in het selecteren en branden van koffie, na jaren van leren en smaak ontwikkelen is het tijd om de stap te zetten en goede koffie uit Aalten op de kaart te zetten.

Gewicht N/B