Verzenden en Retourneren

Verzenden

Natuurlijk wordt bij koffiebranderij FIK jouw bestelling snel en discreet verzonden. 


Retouren

Je hebt bij Koffiebranderij FIK het recht om binnen 14 dagen, met opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen. Na afloop van dit termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Meld je retour aan via de mail: info@koffiebranderijfik.nl 

Producten die zijn afgeprijsd (sale) of in combinatie met een kortingsactie zijn gekocht, kunnen niet geretourneerd worden. (mist defect bij ontvangst) 

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Je bent vrij om te kiezen met welk postbedrijf je het pakket retour wilt sturen naar ons.

 

Annulering van je bestelling

Iedere bestelling kan met opgave van redenen geannuleerd worden, mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Koffiebranderij FIK een verzendbevestiging. Wil je je bestelling alsnog annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Neem dan contact met ons op via mailadres: info@koffiebranderijfik.nl, dan proberen wij wat voor je te betekenen.

 

Retouradres:
Koffiebranderij FIK
Servatiusstraat 15
7121 EN Aalten