Waarom koffiebranderij FIK?

Een Aaltense branderij met eerlijke koffie. met betere koffie. met passie voor koffie.

Koffie maakt op het moment een enorme sprong, steeds meer mensen zijn bewust bezig met wat ze eten en drinken hier mag koffie natuurlijk niet uitblijven. Het persoonlijk selecteren van koffiebonen is hier van groot belang, we gaan opzoek naar een eerlijke koffieplantage die achter haar product staat; waar ze weten wat ze doen en (heel belangrijk) dat dit op een eerlijke manier gebeurt voor mens en natuur.

Wij gaan niet voor massa maar voor kwaliteit. In onze microbranderij branden wij zelf op ambachtelijke wijze onze koffie, zo branden wij heerlijke (speciality) koffie voor een goede espresso of cappuccino maar ook branden wij heerlijke filterkoffie voor jou.

Alles voor de beste koffie ervaring.

Er komen steeds meer manieren op de wereld om uw kopje koffie te zetten. De één experimenteert hier graag mee de ander zweert bij zijn/haar eigen manier. Graag helpen wij onze klant verder in de wereld van koffie, wij staan er voor om jou alle tips en tricks mee te geven om het perfecte kopje ook thuis te kunnen zetten. Wij geven onze klanten aandacht en doen ons uiterste best om jou een perfect gepersonaliseerd product mee te geven.

Wij als Fik zijn gespecialiseerd in het selecteren en branden van koffie, na jaren van leren en smaak ontwikkelen is het tijd om de stap te zetten en goede koffie uit Aalten op de kaart te zetten.

Koffiebonen uit Aalten
Koffiebranderij FIK - Koffiebonen uit Aalten
Koffiebonen uit Aalten
Koffiebonen uit Aalten

De mens achter
de liefde voor koffie. het koffiebranden. koffiebranderij FIK.

Na veel leren, ontwikkelen
en heerlijke espresso’s in Italië.

Als jonge spruit voelde ik de wens al om voor mijzelf gaan te beginnen, maar hoe wat en waarin was altijd de grote vraag. Na veel heerlijke espresso’s in Italië ben ik mij verder gaan verdiepen in koffie. Dit heeft zo ver mijn interesse weten te veroveren dat ik er dag en nacht mee bezig ben.

Ik wil er alles van weten van koffieplant tot het kopje koffie wat op tafel wordt geserveerd en alles wat daar tussen komt. Na jaren van leren, lezen en proeven is het tijd om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Zorgvuldig geoogst

Nauwkeurig geselecteerd

Dagelijks vers gebrand

Heerlijk van smaak

Nauwkeurig geselecteerd en zorgvuldig geoogst

Dagelijks vers gebrand en heerlijk van smaak

Gratis bezorgd vanaf 50 euro binnen Nederland.

Zorgvuldig verpakt en dagelijks vers gebrand