Skip to content

FIK Flirt – 100% arabica

Op voorraad

  • Smaakprofiel: Mokka, mild, chocolade
  • Oorsprong: Brazilië, uit de regio Cerrado Mineiro
  • Uitermate geschikt voor: espresso, cappuccino, filter (omniroast)
Clear
-
+

Proef het verschil: bestel nu onze vers gebrande koffiebonen en geniet binnenkort van de rijke, volle smaak van een ambachtelijk gebrande kop koffie!

Smaken pallet: mokka, mild, chocolade

Onze Flirt is een speciaal ras, Deze koffiebes is niet zo als alle andere rode bessen maar deze is geel. De gele koffiebes komt uit Brazilië, uit de regio Cerrado Mineiro. Ook zijn deze bonen semi washed dat wil zeggen dat bonen gewassen en gedroogd worden met de bes er nog gedeeltelijk omheen, wat erg uniek is. Dit zorgt dan weer voor de ietwat zoetere en mokka achtige smaak. En dit allemaal gebeurt op een hoogte van 800 tot 1300 meter.

De regio Cerrado telt zo’n 3500 koffie boeren samen met hen streven we naar een duurzame en eerlijke koffie die wij als Koffiebranderij FIK met zorg en passie voor u branden.

 

Koffiebranderij FIK, alles voor de beste koffie ervaring. 

Er komen steeds meer manieren op de wereld om uw kopje koffie te zetten. De één experimenteert hier graag mee de ander zweert bij zijn/haar eigen manier. Graag helpen wij onze klant verder in de wereld van koffie, wij staan er voor om jou alle tips en tricks mee te geven om het perfecte kopje ook thuis te kunnen zetten. Wij geven onze klanten aandacht en doen ons uiterste best om jou een perfect gepersonaliseerd product mee te geven.

Wij als Fik zijn gespecialiseerd in het selecteren en branden van koffie, na jaren van leren en smaak ontwikkelen is het tijd om de stap te zetten en goede koffie uit Aalten op de kaart te zetten.

Gewicht N/B